Η Αισθητική σαν επιστήμη αναπτύχθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια παράλληλα με την άνοδο του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων. Η περιποίηση της εμφάνισης και η ανάγκη για καλαισθησία είναι στον άνθρωπο πολύ παλιές και συναντιούνται ακόμα και στους πιο φτωχούς λαούς. Η χρήση διαφόρων φυσικών προϊόντων παρασκευασμάτων για τη βελτίωση του δέρματος ήταν δημοφιλής από τα αρχαία χρόνια και σε όλους τους λαούς.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις πανάδες και τους λεκέδες της επιδερμίδας ενώ μας προσφέρει ενιαίο χρωματικό τόνο στο δέρμα.

Ισχυρή απολέπιση σε θεραπείες αντιγήρανσης, ανάπλασης, σημάδια από την ακμή, λεκέδες – πανάδες, δυσχρωμίες.

Εξειδικευμένη φροντίδα που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των ακνεικών δερμάτων.

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ανανεώνει την επιδερμίδα και μειώνει τα σημάδια του χρόνου, της ακμής και τις δυσχρωμίες.

Το οξυγόνο είναι το στοιχείο που αυξάνει την ανανέωση των κυττάρων κυρίων στα ώριμα δέρματα.

 Αναδομεί τα αποθέματα υγρασίας της επιδερμίδας και ενισχύει το υδρολιπιδικό φιλμ.

Ενδυναμώνεται ο συνδετικός ιστός του δέρματος, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας και ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Για την αντιμετώπιση των οιδημάτων, μαύρων κύκλων και λεπτών ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Ο Βαθύς Καθαρισμός είναι η βασικότερη περιποίηση που μπορούμε να προσφέρουμε στο δέρμα. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπους δέρματος, βάση των οποίων αποφασίζουμε  για τη συχνότητα εφαρμογής του καθώς και για τα καλλυντικά (κρέμες, σέρουμ, μάσκες) που θα χρησιμοποιήσουμε. Μετά το πέρας του Βαθύ Καθαρισμού, ακολουθεί και μια πλήρης περιποίηση προσώπου, επιλεγμένη ανά περίπτωση. Στο τέλος της συνεδρίας το δέρμα είναι πολύ φωτεινό, δροσερό και αναζωογονημένο. Ο Βαθύς Καθαρισμός είναι μια πολύ καλή προετοιμασία  για οποιαδήποτε περαιτέρω θεραπεία επιλέξουμε να ακολουθήσουμε π.χ. αντιγήρανση, ενυδάτωση, rejuvance. Η διάρκεια του είναι περίπου 120 λεπτά.