Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η μέθοδος βασίζεται σε τεχνική μυϊκής χαλάρωσης η οποία δημιουργήθηκε από τον Stanley Rosenberg, έναν Δανό θεραπευτή, ο οποίος καθώς εργαζόταν με θεατρικές ομάδες παρατήρησε πόσο  καλύτερα οι ηθοποιοί εκφράζανε τα συναισθήματα τους όταν δεν είχανε εσωτερικό άγχος.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Το Ρεζουβανς δουλεύει κυρίως στο συνδετικό ιστό, τη στοιβάδα του δέρματος που είναι υπεύθυνη για την καλή οξυγόνωση και τροφή της επιδερμίδας. Το άγχος, η ένταση, η κούραση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας φωλιάζουν στις εκφράσεις του προσώπου μας. Αυτόματα οι μυς συσπώνται και σιγά σιγά παγιώνουν τα σφιξίματα αυτά. Το αποτέλεσμα είναι ότι εμφανίζονται οι πρώτες λεπτές γραμμές που στη συνέχεια γίνονται βαθιές ρυτίδες και άλλες δυσαρμονίες.

Το Ρεζουβανς απελευθερώνει τις εντάσεις που συγκεντρώνονται στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, του αυχένα και των ώμων, ξεμπλοκάρει τους πιασμένους μυς και το συνδετικό ιστό με αποτέλεσμα το δέρμα να ξαναποκτά το φυσικό του τόνο. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανεβαίνουν, η επιδερμίδα γίνεται λεία κι απαλή, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, οι βαθιές ρυτίδες λειαίνουν και η έκφραση του προσώπου γίνεται πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Το γεγονός ότι ταυτόχρονα δουλεύονται πολύ σημαντικά βελονιστικά σημεία που βρίσκονται στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και των ώμων μας δίνει επιπλέον οφέλη που βοηθούν στην αποτοξίνωση, την ισορροπία και την ξεκούραση όλου του σώματος.

Περιγραφή θεραπείας

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία Ρεζουβάνς αποτελείται από 6 συνεδρίες που πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα.

1η συνεδρία:

Απελευθέρωση του Συνδετικού ιστού σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.
Οφέλη: καλύτερη οξυγόνωση και τροφή της επιδερμίδας, ανακούφιση από εντάσεις, λάμψη σε όλο το πρόσωπο, ευεξία σε όλο το σώμα.

2η συνεδρία:

Απελευθέρωση του Συνδετικού ιστού στο μέτωπο, την περιοχή γύρω από τα μάτια και το τριχωτό της κεφαλής, μυϊκή απελευθέρωση στον αυχένα, την κεφαλή και το μέτωπο.
Οφέλη: Απαλύνει τις ρυτίδες στα μάτια και το μέτωπο, ανεβάζει τα χαρακτηριστικά της περιοχής (φρύδια), ανακουφίζει από εντάσεις και πόνους που σχετίζονται με το κεφάλι, τα μάτια, τα αυτιά, τον αυχένα (πονοκεφάλους, ημικρανίες κ.ά.)

3η συνεδρία:

Απελευθέρωση του Συνδετικού ιστού και μυϊκή απελευθέρωση στην περιοχή από τα μάτια μέχρι το στόμα.
Οφέλη: τονώνει τα πεσμένα χαρακτηριστικά (π.χ. στη ρινοχειλική αύλακα), λειαίνει τις ρυτίδες (π.χ. γύρω από το άνω χείλος) ανακουφίζει από εντάσεις στους μυς της περιοχής (π.χ. πόνους στη γνάθο, τρίξιμο των δοντιών, σφίξιμο των δοντιών) χαρίζει όμορφο και άνετο χαμόγελο, διευκολύνει την ομιλία και το μάσημα των τροφών.

4η συνεδρία:

Απελευθέρωση του Συνδετικού ιστού και μυϊκή απελευθέρωση από την κάτω γνάθο, το λαιμό έως το ντεκολτέ.
Οφέλη: ανακουφίζει από τις εντάσεις της περιοχής, τονώνει τις χαλαρές περιοχές του λαιμού (π.χ. διπλοσάγονο - προγούλι) και λειαίνει τις ρυτίδες. Διευκολύνει την προφορική έκφραση, την ομιλία ακόμη και το τραγούδι.

5η συνεδρία:

Μυϊκή απελευθέρωση στην περιοχή της πλάτης και των ώμων, της κάτω γνάθου, και του λαιμού.
Οφέλη: τονώνει τους χαλαρούς μυς, ανακουφίζει από πόνους και απελευθερώνει την ευρύτερη περιοχή του αυχένα και των ώμων, ανασηκώνει το ντεκολτέ.

6η συνεδρία:

Γενική εργασία σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Επιμένουμε στις περιοχές που επιθυμούμε.
Οφέλη: προσφέρει υπέροχη αίσθηση ευεξίας σε όλο το σώμα, τελειοποιεί τα αισθητικά αποτελέσματα, το πρόσωπο αποκτά λεία, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Για μόνιμα αποτελέσματα συστήνεται επανάληψη όλων των συνεδριών δύο φορές το χρόνο και μεμονωμένες συνεδρίες κάθε 1-2 μήνες.

Το Ρεζουβάνς είναι ίσως η αποτελεσματικότερη φυσική μέθοδος ομορφιάς κι αναζωογόνησης. Απευθύνεται σε όλους και ταιριάζει σε όλους. Ενδείκνυται πριν από μια σημαντική εμφάνιση αλλά και για την καθημερινή μας ανάγκη για ένα λαμπερό και υγιές πρόσωπο!